Få et bedre overblik over hvad vi kan hjælpe dig med
(+45) 41 14 66 48

Udvalgte kompetencer

Døre og vinduer

Trænger din ejendom til nye døre og vinduer? Hos Ascanius Byg udskifter og monterer vi døre og vinduer for private husejere, erhverv og offentlige instanser.

Tagrenovering

Trænger din ejendom til nyt tag eller renovering af det eksisterende? Hos Ascanius Byg hjælper vi kunder i København og øvrige dele af Sjælland med tagrenovering.

Køkkenmontering

Skal du have nyt køkken, men mangler en kompetent tømrervirksomhed til at montere det? Så er du havnet det rigtige sted.

Tilbygninger

Har du besluttet dig for at få etableret en tilbygning til din eksisterende bolig? Med os på holdet er du garanteret en tilbygning af høj kvalitet, der lever op til dine forventninger. 

Renovering

Uanset, hvilken renovering der er behov for, står vi klar til at hjælpe dig med at komme i mål. Hos Ascanius Byg varetager vi omfattende renovering af alle former for boliger – uanset, om du har behov for indvendig eller udvendig renovering.

Nedrivning

Uanset, om der er tale om et gammelt sommerhus, der skal fjernes for at gøre plads til et nyt, eller der blot skal ændres på rumfordelingen i hjemmet, kan vi hjælpe dig med at varetage nedrivningsarbejdet.

Entrepriser

Hos Ascanius Byg har vi bred erfaring med byggeprojekter, og vi har fungeret som entreprenør for byggerier af alle størrelser. Vi kan hjælpe dig, uanset om du har behov for total- eller hovedentreprise, og vi går til alle opgaver med en positiv, professionel og ambitiøs indstilling.

Specialopgaver

Opstår der behov for en unik og specialfremstillet løsning i forbindelse med din byggeopgave, kan vi hjælpe. Ingen løsning er for besværlig, og vi går til alle opgaver med en positiv indstilling.