ENTREPRISER

Lad os stå for din byggeentreprise

Leder du efter en seriøs samarbejdspartner til at varetage entreprisen for dit byggeprojekt? Der er meget, der skal holdes styr på i forbindelse med en byggeopgave, og det er vigtigt, at der er taget hånd om alt. Vi varetager entreprisen af store og små byggeprojekter for private boligejere, virksomheder og det offentlige.

Hos Ascanius Byg har vi bred erfaring med byggeprojekter, og vi har fungerer som entreprenør for byggerier af alle størrelser. Vi kan hjælpe dig, uanset om du har behov for total- eller hovedentreprise, og vi går til alle opgaver med en positiv, professionel og ambitiøs indstilling.

Ambitiøs entreprise til enhver byggeopgave

Når du vælger os, får du en ambitiøs og professionel entreprenør med bred viden og erfaring indenfor byggeopgaver af enhver størrelse. Det gælder, uanset om du skal have etableret en mindre tilbygning eller opført en helt ny ejendom.

Vi er eksperter i at håndtere entreprisen i forbindelse med byggeprojekter, så alle processer forløber, som de skal. Vores team varetager al dialog med de involverede faggruper, og vi rapporterer direkte til dig. Du skal derfor udelukkende træffe beslutninger i samråd med os.

Vi varetager hele byggeprojektet

Når du vælger os til entreprisen på dit byggeprojekt, er du sikker på, at alle potentielle udfordringer, der risikerer at opstå, bliver løst på professionel vis. Du skal ikke bekymre dig om tidsplaner, kontrakter og korrespondance – det tager vi os af, og vi holder dig opdateret gennem hele forløbet.

Kontakt os

Fortæl os om din opgave

Vi kan hjælpe med alle former for tømrer- og mureropgaver lige fra udskiftning af døre og vinduer til større renoveringsprojekter.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.

Bliv kontaktet

Du vil få svar indenfor 1-3 hverdage efter at du har kontaktet os. Vi vil sammen gennemgå omfanget af dit projekt og dernæst aftale et tidspunkt for opstart af projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.