Tagrenovering

Trænger din ejendom til et nyt tag?

Trænger din ejendom til nyt tag eller renovering af det eksisterende? Hos Ascanius Byg hjælper vi kunder i København og øvrige dele af Sjælland med tagrenovering. Vi har mange års erfaring med stort set alle tagtyper, og der er ingen opgave, som er for kompliceret til, at vi vil tage os af den.

Tagkonstruktionen er vigtig for din bolig, da den skal kunne modstå de vejrmæssige påvirkninger, den udsættes for gennem de skiftende årstider. Holder taget ikke tæt, risikerer du, at ejendommen tager skade.

Der kan være mange årsager til, at dit tag trænger til at blive renoveret:

  • Taget er af ældre dato, hvorfor det ikke længere holder tæt.
  • Du ønsker at ændre boligens udseende – eksempelvis ved at skifte tag type eller tilføje ovenlysvinduer.
  • Du har et ønske om, at din ejendom bliver bedre isoleret.
  • Du ønsker at tilføje en etage til din ejendom.

Ligegyldigt, hvad årsagen er, er der tale om et omfattende arbejde, der indebærer mange forskellige valg. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger, så du får den tag løsning, der på bedste vis imødekommer dit behov.

Tagrenovering med udgangspunkt i dine ønsker

Hos Ascanius Byg har vi mange års erfaring med tagrenovering i forbindelse med almindelig slitage, nybyggeri og etageudvidelser. Vi tager altid udgangspunkt i dit behov og hjælper dig med at vælge tag type og materiale, så du er bekendt med fordele og ulemper ved din beslutning.

Samtidig rådgiver vi dig i forhold til at vælge den bedste løsning indenfor dit budget. Når du vælger Ascanius Byg, får du en seriøs og professionel samarbejdspartner til tagrenovering. Vi løser opgaver på private boliger, sommerhuse, etageejendomme, butikslokaler, kontordomiciler og alt derimellem.

Kontakt os

Fortæl os om din opgave

Vi kan hjælpe med alle former for tømrer- og mureropgaver lige fra udskiftning af døre og vinduer til større renoveringsprojekter.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.

Bliv kontaktet

Du vil få svar indenfor 1-3 hverdage efter at du har kontaktet os. Vi vil sammen gennemgå omfanget af dit projekt og dernæst aftale et tidspunkt for opstart af projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.