Tilbygninger

Lad os stå for din nye tilbygning

Har du besluttet dig for at få etableret en tilbygning til din eksisterende bolig? Det kan være en praktisk løsning, hvis du er glad for dit hus og dets beliggenhed – og med os på holdet, får du en seriøs samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at indfri dine ønsker.

Lad os stå for at etablere en tilbygning, der respekterer den eksisterende ejendom og samtidig imødekommer dit behov. Vi hjælper private boligejere, virksomheder og offentlige instanser med tilbygninger i København og på resten af Sjælland.

Vi varetager hele byggeprocessen

Når du får etableret en tilbygning, er det ikke alene husets kvadratmeter, som udvides – huset stiger i værdi og får et helt nyt udtryk. Der er mange muligheder, og vi rådgiver dig gennem hele processen, så du ender med den helt rigtige løsning.

Vi er med dig fra start, og vi hjælper med alt fra indledende samtale til færdig tilbygning.

Du får hjælp til følgende:

  • Idé og planlægning
  • Udarbejdelse af tegning
  • Byggeansøgning
  • Opførsel af tilbygning
  • Aflevering

Lad os står for etablering af din tilbygning

En tilbygning er et stort byggeprojekt, der ikke kun inkluderer tømrerarbejde, men flere forskellige håndværkerydelser. Vi kan bidrage med totalentreprise, hvor vi står for al koordinering og dialog med de involverede samarbejdspartnere.

Med os på holdet er du garanteret en tilbygning af høj kvalitet, der lever op til dine forventninger. Vi er seriøse og ambitiøse på dine vegne – og vi rådgiver dig gennem hele processen, så du får en tilbygning, der imødekommer dine behov og respekterer den eksisterende ejendom.

Kontakt os

Fortæl os om din opgave

Vi kan hjælpe med alle former for tømrer- og mureropgaver lige fra udskiftning af døre og vinduer til større renoveringsprojekter.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.

Bliv kontaktet

Du vil få svar indenfor 1-3 hverdage efter at du har kontaktet os. Vi vil sammen gennemgå omfanget af dit projekt og dernæst aftale et tidspunkt for opstart af projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.