Køkkenmontering

Drømmer du om nyt køkken?

Skal du have nyt køkken, men mangler en kompetent tømrervirksomhed til at montere det? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Ascanius Byg hjælper vi hver dag boligejere i København og på resten af Sjælland med at montere nyt køkken.

Vi har solid erfaring med køkkenmontering, og vi sætter en ære i at få dit køkken til at stå skarpt uden nogle fejl. Når du vælger os, får du en seriøs samarbejdspartner, der kræser om detaljerne. Opstår der udfordringer undervejs, finder vi i fællesskab en måde at løse dem.

Vi monterer alle former for køkkener

Ligegyldigt hvilket køkken, du har valgt, kan vi stå for at montere det. Vi hjælper både private boligejer, offentlige instanser og virksomheder med køkkenmontering af enhver type og størrelse, og der er ingen opgave, der er for kompliceret.

Ingen rum er ens, og selvom køkkenet er tilpasset boligen, vil der ofte opstå små unøjagtigheder, når det skal monteres – det kan vi hjælpe dig med at klare, så du får et fuldt funktionelt køkken, der står knivskarpt.

Vores uddannede tømrere og bygningssnedkere sikrer, at alt fungerer efter hensigten, så køkkenet er klar til brug. Du kan med andre ord forvente, at der er taget højde for alt – og vi giver altid et uforpligtende tilbud på køkkenmontering, så du har noget at forholde dig til.

Kontakt os

Fortæl os om din opgave

Vi kan hjælpe med alle former for tømrer- og mureropgaver lige fra udskiftning af døre og vinduer til større renoveringsprojekter.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.

Bliv kontaktet

Du vil få svar indenfor 1-3 hverdage efter at du har kontaktet os. Vi vil sammen gennemgå omfanget af dit projekt og dernæst aftale et tidspunkt for opstart af projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.