Specialopgaver

Har du særlige behov der kræver ekstra opmærksomhed?

Der er ingen bygninger, der er ens – og derfor kan alle heller ikke skæres over én kam. I forbindelse med bygge- og renoveringsprojekter opstår der ofte udfordringer, som kræver en unik specialløsning, der er skræddersyet til opgaven.

Hos Ascanius Byg hjælper vi private boligejere, virksomheder og offentlige instanser med at løse opgaver, der kræver specialfremstillede løsninger. Vi varetager specialopgaver af alle typer indenfor murer- og tømrerfaget i København og på resten af Sjælland.

Specialopgaver er løsningen på dine udfordringer

Opstår der behov for en unik og specialfremstillet løsning i forbindelse med din byggeopgave, kan vi hjælpe. Ingen løsning er for besværlig, og vi går til alle opgaver med en positiv indstilling. Vi er med andre ord fast besluttede på, at der er en løsning på alle udfordringer.

Vores virksomhed består af faglærte medarbejdere, der brænder for deres håndværk. Vi elsker, når en opgave er mere krævende end normalt, og i samråd med dig løser vi dine udfordringer på professionel vis.

Vi har bred erfaring med unikke specialopgaver

Vi er eksperter i specialløsninger, der er skræddersyet til at imødekomme dit behov. Når du vælger os til din byggeopgave, får du en samarbejdspartner, der er ambitiøs på dine vegne – også når opgaven bliver krævende.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med specialløsninger indenfor:

  • Renoveringer
  • Køkkenmontering
  • Badeværelser
  • Tilbygninger
  • Tagrenovering
  • Døre og vinduer
  • Trapper

Kontakt os i dag for en snak om, hvordan vi løser dine udfordringer. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din specialopgave, så du har noget at forholde dig til, før vi indgår et samarbejde.

Kontakt os

Fortæl os om din opgave

Vi kan hjælpe med alle former for tømrer- og mureropgaver lige fra udskiftning af døre og vinduer til større renoveringsprojekter.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.

Bliv kontaktet

Du vil få svar indenfor 1-3 hverdage efter at du har kontaktet os. Vi vil sammen gennemgå omfanget af dit projekt og dernæst aftale et tidspunkt for opstart af projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.