GARANTI

Vi er medlem er Dansk Byggeri og Byg Garanti

Dansk Byggeri er din garanti

For at skabe ekstra tryghed i forhold til vores firma har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, som dækker vores kunder gennem Byg Garanti.

Vi leverer altid et veludført resultat, men vi ved også, at mange kunder desværre også har dårlige erfaringer med byggesjusk.

Med vores medlemskab og vores garanti for fagligt stærkt håndværk, er du dækket godt ind under dit byggeprojekt.

Sådan dækker Byg Garanti

Byg Garanti hjælper private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i DI Dansk Byggeri. Ordningen dækker pr. den 1. juli 2017 med op til 150.000 kr. inkl. moms* pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler. Kun virksomheder, der er medlem af DI Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti.

Kontakt os

Fortæl os om din opgave

Vi kan hjælpe med alle former for tømrer- og mureropgaver lige fra udskiftning af døre og vinduer til større renoveringsprojekter.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.

Bliv kontaktet

Du vil få svar indenfor 1-3 hverdage efter at du har kontaktet os. Vi vil sammen gennemgå omfanget af dit projekt og dernæst aftale et tidspunkt for opstart af projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.