Renovering

Trænger din bolig til at blive renoveret?

Trænger din bolig til at blive renoveret? Uanset, hvilken renovering der er behov for, står vi klar til at hjælpe dig med at komme i mål. Hos Ascanius Byg varetager vi omfattende renovering af alle former for boliger – uanset, om du har behov for indvendig eller udvendig renovering.

Vi udfører alt i tømrer- og murerarbejde, og vi går til alle renoveringsopgaver med en positiv indstilling om, at alt kan lade sig gøre. Når du vælger os, får du en seriøs samarbejdspartner med stærke kompetencer indenfor tømrer- og murerfaget.

Vi hjælper blandt andet med følgende renoveringer:

  • Renovering af enkelte rum
  • Ændring af rumfordeling i boligen
  • Køkkenrenovering
  • Tagrenovering
  • Tilbygninger

Ingen renoveringsopgave er for kompliceret

Vi hjælper kunder med renoveringer af alle størrelser, og ingen opgave er for kompliceret til, at vi vil varetage den. Du får rådgivning og sparring omkring alt fra materialevalg til udformning gennem hele forløbet, uanset om der er tale om renovering af et enkelt rum eller en gennemgribende renovering af hele ejendommen.

Ofte vil det være billigere at renovere en eksisterende ejendom end at investere i en ny. Intet er umuligt, og du får mulighed for at tilpasse din bolig, så den matcher præcis de drømme, du og din familie har til drømmeboligen.

Kontakt os i dag for en samtale omkring renovering af din bolig. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi giver altid et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

Kontakt os

Fortæl os om din opgave

Vi kan hjælpe med alle former for tømrer- og mureropgaver lige fra udskiftning af døre og vinduer til større renoveringsprojekter.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.

Bliv kontaktet

Du vil få svar indenfor 1-3 hverdage efter at du har kontaktet os. Vi vil sammen gennemgå omfanget af dit projekt og dernæst aftale et tidspunkt for opstart af projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.