Nedrivning

Leder du efter en seriøs virksomhed til nedrivning?

Leder du efter en seriøs virksomhed til nedrivning? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Ascanius Byg varetager vi nedrivningsopgaver for private boligejere, virksomheder og offentlige instanser i København og resten af Sjælland.

Udvendige og indvendig nedrivning

Vi hjælper boligejere og virksomheder med nedrivning både indvendigt og udvendigt. Har du behov for at få fjernet en væg i huset eller lejligheden, står vi til rådighed – det samme gør vi, hvis der er tale om en større ejendom.

Uanset, om der er tale om et gammelt sommerhus, der skal fjernes for at gøre plads til et nyt, eller der blot skal ændres på rumfordelingen i hjemmet, kan vi hjælpe dig med at varetage nedrivningsarbejdet.

Vi tager hånd om alle processer

Du får rådgivning gennem hele processen, og vi klarer nedrivningsarbejdet hurtigt, effektivt og til en konkurrencedygtig pris, hvor alle kan være med. Vi udfører det praktiske arbejde, men hjælper dig også med at indhente de nødvendige tilladelser.

Du får blandt andet hjælp til:

  • Indhentelse af nedrivningstilladelse.
  • Foretagelse af miljøundersøgelse.
  • Informering af naboerne.

Vi tager hånd om alle processer, der relaterer sig til nedrivningen, så alt foregår under lovlige og optimale forhold. Kontakt os i dag for en snak omkring dit nedrivningsprojekt – vi giver altid et uforpligtende tilbud, så du har noget at forholde dig til.

Kontakt os

Fortæl os om din opgave

Vi kan hjælpe med alle former for tømrer- og mureropgaver lige fra udskiftning af døre og vinduer til større renoveringsprojekter.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.

Bliv kontaktet

Du vil få svar indenfor 1-3 hverdage efter at du har kontaktet os. Vi vil sammen gennemgå omfanget af dit projekt og dernæst aftale et tidspunkt for opstart af projektet. Vi glæder os til at høre fra dig.